SRXForum.net Bookmark and Share
August 30, 2014, 11:16:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Download our new iPhone, Android & Blackberry App! more info
   
   Home   Help Search Gallery Login Register  
Registered users see fewer ads.
Pages: [1] 2 3 ... 41   Go Down
 
Subject Started by Replies Views Last post
chevytaz88, KD123, beejay, RobtRoma, momandrich94 and 25 Guests are viewing this board.
2010 Equinox intermittent starting issue after sits in the sun all day. mapesii 3 153 Last post Today at 10:19:05 AM
by momandrich94
Not sure what this is!! momandrich94 17 734 Last post Today at 10:17:48 AM
by momandrich94
2013 2.4 ok? « 1 2  All » rjc1629 25 1900 Last post Today at 09:43:26 AM
by buickanddeere
Serpentine Belt Squeak on Start up. bjall4jc 3 200 Last post Today at 05:01:27 AM
by Davek
power steering struggling at idle suprcharg 9 318 Last post Yesterday at 03:06:03 PM
by EquinoxTN
TIMING CHAIN!!! 2.4 Liter 4 banger horror story... « 1 2 3 4 5 » eeks and knocks 91 46308 Last post August 28, 2014, 06:31:32 AM
by Ralphalph
2005 Equinox starting problem jshack 6 299 Last post August 27, 2014, 11:50:31 AM
by jshack
eco, stabillitrack and usb rid 2 209 Last post August 27, 2014, 11:32:02 AM
by Chas
Injection event timing and octane ? buickanddeere 4 418 Last post August 26, 2014, 04:02:54 PM
by buickanddeere
VERY unhappy Equinox owner!!! « 1 2  All » gizmoluvsme 27 1378 Last post August 23, 2014, 11:47:46 AM
by poppabusa
Transmission lunging and bucking mwwh2o 6 690 Last post August 23, 2014, 04:15:42 AM
by Chas
Very hard SLAM shift 1-2 bhamer2 16 1401 Last post August 22, 2014, 08:21:19 PM
by Default User
2012 Timing Chain Ralphalph 2 306 Last post August 22, 2014, 06:15:04 AM
by Ralphalph
More Engine Problems charlie1234 7 489 Last post August 21, 2014, 12:11:33 PM
by Ralphalph
Ticking noise when accelerating. Tattooed Hunter 2 261 Last post August 21, 2014, 09:28:03 AM
by Tattooed Hunter
Most miles on an I4 engine ? « 1 2  All » lucky55616 33 2285 Last post August 21, 2014, 09:12:48 AM
by codemanrose
Do you use any oil additives like oil stabilizers? lansuminc 18 1045 Last post August 20, 2014, 08:45:00 PM
by dwendt44
P0014 Exhaust Camshaft Performance CEL Code WVDave 8 687 Last post August 19, 2014, 11:12:30 AM
by Ralphalph
Catalytic Converter bad at 97k?? agreif 8 788 Last post August 18, 2014, 02:57:14 PM
by Davek
Manual Shift Not Working gfeni 8 600 Last post August 13, 2014, 08:16:18 AM
by Ralphalph
Pages: [1] 2 3 ... 41   Go Up
 

Topic you have posted in
Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)
Locked Topic
Sticky Topic
Poll
:  
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap
©2014 SRXForum.net All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!